Kik vagyunk?

A Bellinder Trade Kft. minőségi élelmiszerek, elsősorban savanyúságok és befőttek nagykereskedelmével foglalkozik.

Bár vállalkozásunk fiatal, valamennyi munkatársunk jelentős és releváns tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeripar és az élelmiszer kereskedelem területén.

Küldetésünk, hogy a hazai elvárásoknak megfelelően, jó minőségű élelmiszereket, savanyúságokat és befőtteket juttassunk el kedvező áron a magyar emberek asztalára, kis- és nagykereskedelmi Partnereinken keresztül.

A megszokott és közkedvelt savanyúságok és befőttek kivétel nélkül megtalálhatók folyamatosan bővülő kínálatunkban. 

A modern trendeknek megfelelően olyan élelmiszereket is kínálunk, amelyeket különböző étkezési intoleranciával küzdő emberek is biztonsággal fogyaszthatnak.

A Bellinder Trade Kft. kis- és nagykereskedelmi Partnerei számára gyors, készletről történő szállítást és rugalmas logisztikai megoldásokat kínál!

.
.
Előző
Következő

Bellinder
Trade Kft.

Csapatunk

Fehérvári Viktória

ügyvezető

Popovics Zsolt

kereskedelem
+36 30 220 6809

Popovics Sándor

logisztika

termék
helyszín
termékcsalád
beszállító
alapanyag
partner

Kiváló minőség

Termékeink kivétel nélkül ellenőrzött körülmények között, lelkiismeretes gyártók kezei alatt készülnek. A hozzáértés és a magas minőségi elvárások eredményeképp csakis minőségi savanyúságok és befőttek érkeznek hozzánk. Az ízélmény garantált!

Termékpalettánk folyamatosan bővül a legkiválóbb minőségű savanyúságokkal és befőttekkel!

A minőség garantált

Gondosan megválasztott gyártóink jelentik a garanciát arra, hogy csakis a legjobb minőségű élelmiszerek találhatók meg kínálatunkban. Beszállítóink működését folyamatosan ellenőrizzük. Az általunk támasztott magas követelményeknek is köszönhetően minden termékünk kötelező minőség ellenőrzésen esik át, mielőtt raktárunkba érkezne.

Ha nagy tapasztalattal és magas minőségi követelményekkel rendelkező élelmiszer-nagykereskedőt keres, akkor a Bellinder Kft. a legjobb megoldás!