Kapcsolat

Hogyan is kezdődött.

A Bellinder Trade Kft. Építőanyag üzletága építőipari, belső építészeti, bútoripari célra felhasználható faanyagok nagykereskedelmével foglalkozik. Lelkiismeretesen és nagy szakértelemmel dolgozunk annak érdekében, hogy Ügyfeleink számára kiváló minőségű faanyagot szállíthassunk. Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy Partnereink valamennyi, építőiparban és belső építészetben felhasználható, közkedvelt alapanyagból választhassanak. Beszállítóink teljesítményét és termékeit folyamatosan ellenőrizzük annak érdekében, hogy csak olyan faanyagot kínáljunk megrendelőink számára, ami megfelel a vevői követelményeknek.

Cégünk rendelkezik raktárral, ami Vecsésen, az Airport City Logistics Park C. épületében helyezkedik el. Valamennyi cikkből, amely szerepel kínálatunkban, tartunk raktárkészletet, hogy gyorsan reagálhassunk a megrendelői igényekre. Nem csupán faanyagot, de ahhoz kapcsolódóan logisztikai szolgáltatást is kínálunk, amennyiben Ön erre igényt tart.

Épületfák terén pallók, gerendák, deszkák és lécek alkotják kínálatunkat, a rétegelt lemezekből pedig nyírfából készült (fenolfilmmel bevont és fenolfilm bevonat nélküli) lapokat forgalmazunk.

Szakértelmünk, széles kínálatunk és raktárkészletünk a garancia arra, hogy vevőink számára azt, és akkor tudjuk rendelkezésre bocsátani, amikor arra valóban szüksége van.

Kapcsolat

Telefon: +36 30 220 6809

E-mail: info@bellinder.hu

Cégünk székhelye: 1027 Budapest, Bem József utca 9. fszt.

Cégünk raktára: 2220 Vecsés, Üllői út 807/B. Airport City Logistic Park C. Épület.

Adószám: 11392424-2-41

Nyitvatartás:

H-P : 8:00-17:00

Sz: 8:00-13:30

V: zárva